Työsuhdepyöräily

Onko sinulla jo pyöräetu käytössä?

Työntekijälle pyöräetu on taloudellisesti erittäin kannattava. Lunastamalla pyörän vuokrakauden päätteeksi säästät kaikki kustannukset huomioiden keskimäärin 20-30 % verrattuna hintaan, jonka maksaisit yksityishenkilönä pyöräliikkeelle.

työsuhdepyörän hankinta

Oletko kiinnostunut työsuhdepyörän hankinnasta?

Täytä alla olevat tiedot ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Jos työsuhdepyöräily on sinulle täysin uusi asia niin skrollaa alaspäin ja tutustu lisää aiheeseen.

Työsuhdepyörä on työn antajan työntekijöilleen tarjoama etu

Vaikka työsuhdepolkupyörän hankinnasta vastaakin työnantaja, on hankittu pyörä tarkoitettu työntekijän omaan käyttöön niin työmatkoille kuin vapaa-ajallekin.

TYÖNTEKIJÄLLE

Työsuhdepyöräetu mahdollistaa laadukkaan, pitkäikäisen ja nykyaikaisen polkupyörän hankkimisen huomattavasti normaalia hankintahintaa edullisemmin. Työsuhdepyörä voi olla myös sähköavusteinen, ja siten korvata useissa tapauksessa myös auton kulkuvälineenä.

Mikä tahansa polkupyörä voi olla myös työsuhdepolkupyörä! Työsuhdepyöräetua ei ole rajattu mihinkään tiettyyn pyörätyyppiin, joten voit hankkia juuri sellaisen pyörän kuin itse haluat. Pyörä vois siis olla kaikkea kaupunkipyörän ja sähköavustetun täysjoustomaastopyörän väliltä. Työsuhdepyöräetu ei kuitenkaan koske mopoksi rekisteröitäviä polkupyöriä. Myöskään sähköpyörä yli 250w tehoilla ja yli 25 km/h avustusnopeudella ei kelpaa työsuhdepyöräksi.

Myös huollot ja lisävarusteet kuuluvat työsuhdepyöräetuun. Työsuhdepyöräily on huoletonta myös sen vuoksi, että pyörähuollot kuuluvat useimmiten leasing-sopimuksen hintaan. Työsuhdepyöräpakettiin hyväksytään myös kaikki pyörään kiinnitettävät varusteet, talvirenkaat ja pyöräilykypärä – polkupyöräetu kattaa siis paljon muutakin kuin ainoastaan pyörän. Vaatteet ja kengät eivät sisälly etuun.

Eikö työnantajallasi ole vielä etua käytössä?

Tässä muutama hyvä niksi millä voit lämmitellä työnantajaasi :)

  • Tilaa tietopaketti. Työsyhdepyöräilyetua tarjoavilla yrityksillä (katso lista alta) on monilla valmiita tietopaketteja, jotka voit tilata ja toimittaa henkilöstöeduista vastaavalle henkilölle.
  • Työkaverit mukaan. Isommalla joukossa on aina enemmän vaikutusvaltaa.
  • Aktiivisuus kannattaa. Älä lannistu jos aihe kerran hautautuu muiden asioiden alle.

TYÖNANTAJALLE

Pyöräetu on nykyaikainen henkilöstöetu, jolla on kätevä palkita ja sitouttaa nykyisiä työntekijöitä sekä houkutella uusia.

Työsuhdepyörät hankitaan useimmiten työsuhdepyöräpalveluita tarjoavilta yrityksiltä (katso lista alla), mutta työnantaja voi hankkia pyörän myös suoraa itselleen ja tarjota sitä työntekijänsä käyttöön.

Työsuhdepyöräpalveluita tarjoavan yrityksen kautta hankittaessa kannattaa palveluihin tutustua ennakkoon. Mm. leasing-sopimusten sisällöt ja työsuhdepyöräkäytännöt eroavat jonkin verran eri palvelun tarjoavien välillä.

Lisätietoja työsuhdepyöräilystä, eri pyörämalleista ja niiden saatavuuksista saat asiakaspalvelustamme:

asiakaspalvelu@pyoravarikko.fi

Tai tule juttelemaan lisää lähimpään myymäläämme.


LEASING - HUOLETON VAIHTOEHTO

Työsuhdepyörät hankitaan useimmiten leasing-sopimuksella, joka sisältää pyörän hankintahinnan lisäksi
varkausvakuutuksen, lisävarusteet ja huoltopalvelut. Työsuhdepyöräpalveluita tarjoavia yrityksiä on olemassa jo useampia, ja pyöräedun tarjoaminen on työnantajalle nopeaa ja vaivatonta. Työntekijälle leasingpyörä on
huoleton ratkaisu. Mikäli työnantajasi ei ole vielä tehnyt sopimusta palveluntarjoajan kanssa, voit tutustua esim. alla listattuihin toimijoihin ja vinkata työantajaasi teille sopivimmasta vaihtoehdosta.

EpassiBIKE epassibike.fi
Fleet Innovation Oy fleet.fi/fleetbike
Vapaus www.vapaus.io
GoByBike www.gobybike.fi
Suomen Työsuhdepyörä www.tyosuhdepyora.fi
Etufillari www.etufillari.fi

testipäivät - yrityksille

Työnantajalle työsuhdepyörä on helppo ja vaivaton ratkaisu! Me Pyörävarikolla järjestämme eri kokoisille yrityksille työsuhdepyörien esittelytilaisuuksia yritysten omissa tiloissa / pihamaalla sekä myös liikkeissämme. Esittelypäivänä työntekijät saavat tutustua eri pyörämalleihin ja työsuhdepyöräkäytäntöön.  

Esittelypäivä on usein myös osa työntekijöiden virkistyspäiväohjelmaa.

Haluatko tietää enemmän työsuhdepyöristä, pyöräedusta sekä testipäivätapahtumista. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@pyoravarikko.fi

TrekFest

Alennuskampanja

Hyödynnä TrekFest -alennukset myös työsuhdepyöriin! Erä suosittuja Trek -pyöriä nyt alennetuin hinnoin 17.4.2023 asti. Pyöriä on rajoitettu määrä ja kaikki eivät näy suoraan verkkokaupassamme. Chat -palvelumme auttaa pyörän valinnassa!

Usein kysyttyä

Työsuhdepyöräetua ei ole rajoitettu tiettyihin pyörätyyppeihin. Voit hankkia työsuhdepyöräksi siis esim. gravelin, maantiepyörän, kaupunkipyörän, perusmaastopyörän tai täysjousitetun maastopyörän – sähköavustuksella tai ilman. Työsuhdepyöräetu ei kuitenkaan koske mopoksi rekisteröitäviä polkupyöriä, eikä sähköpyöriä yli 250w tehoilla ja yli 25 km/h avustusnopeudella.

Voit tutustua aiheeseen kätevästi esimerkiksi Pyöräliiton verkkosivujen Työsuhdepyöräoppaan kautta. Työsuhdepyöräoppaasta löydät myös osiot työntekijän työsuhdepyörätärpit ja työnantajan työsuhdepyörätärpit, joten voit tutustua asiaan erikseen molemmista näkökulmista.