Pyörähuolto

Pyörähuoltomme kattaa viat pienistä suuriin. Voit varata huollon kätevästi alla olevasta valikosta.
Huoltomme ovat tarjolla kaikissa myymälöissämme.

Huoltopaketit

Valitse pyörällesi sopiva huoltopaketti alta ja varaa aika kätevästi sinua lähimpänä olevaan huoltoon ajanvarauksestamme.

Taso I

Taso I Huoltopaketti tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun pyörän toimivuuden ja turvallisuuden ylläpitämiseen, sisältäen kaikki olennaiset tarkastukset ja säädöt. Se on sopiva valinta säännölliseen käyttöön tarkoitetuille pyörille, joita ei käytetä ääriolosuhteissa, ja se auttaa pidentämään pyörän käyttöikää. Ammattitaitoisesti suoritettu huolto takaa mielenrauhan, tietäen että pyöräsi on turvallinen ja luotettava.

Suositeltava tehdä uudelle pyörälle ensimmäisen 400 kilometrin aikana. Säännöllisesti huolletulle pyörälle 1500 kilometrin välein. Nämä arviot ovat suuntaa antavia ja voivat vaihdella keliolosuhteista, pyörän tyypistä ja pyörän ylläpidosta riippuen.

*Varaosat ja lisätyöt eivät sisälly huoltopaketin hintaan

Lataa tarkistuslista

TASO II

Taso II Huoltopaketti tarjoaa laajemman huollon, joka on suunniteltu aktiivisille pyöräilijöille, jotka vaativat pyörältään enemmän suorituskykyä ja kestävyyttä. Tämä paketti sisältää kaiken saman kuin Taso I ja sen lisäksi suurempia kulutusosien vaihtotöitä ja huoltotoimenpiteitä. Esimerkiksi jarrujen ilmauksen, napojen laakereiden ja ohjainlaakerin huollot, jotka ovat välttämättömiä pyörän pitkäaikaisen toimivuuden ja tehokkaan suorituskyvyn kannalta

Suositeltava tehdä säännöllisesti huolletulle pyörälle 1500 kilometrin välein tai jos pyörää ei ole ollut käytössä kahteen vuoteen. Nämä arviot ovat suuntaa antavia ja voivat vaihdella keliolosuhteista, pyörän tyypistä ja pyörän ylläpidosta riippuen.

*Varaosat eivät sisälly huoltopaketin hintaa

Lataa tarkistuslista

Huollon ajanvaraus