Pyörähuoltomme kattaa viat pienistä suuriin. Voit varata huollon kätevästi alla olevasta näppäimestä.
Huoltomme ovat tarjolla kaikissa myymälöissämme. Tältä sivulta löydät lisäksi huoltohinnastomme.

Hinnasto

Ensihuolto 80.00€ / 40.00€*
Sisältää jarrujen ja vaihteiden säädön, kiekkojen rihtauksen, renkaiden ilmanpaineen tarkastuksen, vaihteiston puhdistuksen, sekä kaikkien toimintojen tarkistuksen/koeajon. *Hinta meiltä ostettuihin pyöriin

Perushuolto 99.00€
Sisältää kulutus- ja varaosien vaihdon, jarrujen ja vaihteiden säädön, kiekkojen rihtauksen, vaijereiden yms. liikkuvien osien voitelun, renkaiden ilmanpaineen tarkistuksen, vaihteiston puhdistuksen, sekä kaikkien toimintojen tarkistuksen/koeajon.

Vuosihuolto 149.00€
Sisältää kulutus- ja varaosien vaihdon, jarrujen ja vaihteiden säädön, kiekkojen rihtauksen, vaijereiden yms. liikkuvien osien voitelun, renkaiden ilmanpaineen tarkistuksen, ohjainlaakerin ja napojen puhdistuksen ja huollon, keskiölaakerin tarkistuksen ja vaihdon, vaihteiston puhdistuksen, sekä kaikkien toimintojen tarkistuksen/koeajon.

Täyshuolto 199.00€
Sisältää kulutus- ja varaosien vaihdon, jarrujen ja vaihteiden säädön, kiekkojen rihtauksen, vaijereiden yms. liikkuvien osien voitelun, renkaiden ilmanpaineen tarkistuksen, ohjainlaakerin ja napojen puhdistuksen ja huollon, keskiölaakerin tarkistuksen ja vaihdon, vaihteiston puhdistuksen, pyörän purkamisen osiin, osien puhdistuksen, pyörän kasaamisen, sekä kaikkien toimintojen tarkistuksen/koeajon.