Kauden klubietu

varusteita vihreille poluille

Klubilaiset saavat kanta-asiakashintaan ajankohtaisia varusteita pyöräilyyn!

Liity klubiin

Liittyminen on helppoa, lisäät vain sähköpostin alle ja olet mukana! Saat heti -10% liittymisedun käytöösi.

klubilaisen edut

klubitarjoukset

Klubilaisille liittymisetuna ensimmäisestä tilauksesta -10% (ei koske pyöriä). Lisäksi kuukausittain vaihtuvia klubitarjouksia. Liittymisedun voit käyttää myös pyörän vuokrauksessa tai huollossa.

Klubilaisen edut

Ajankohtaiset vinkit

Kerromme klubilaisille ajankohtaisia vinkkejä pyöräilyyn ja pääset ensimmäisenä tutustumaan kauden uutuuksiin.

klubilaisen edut

Takuukuitit tallessa

Ostitpa uuden pyörän tai arvokkaan kypärän säilytämme aina ostoksista takuukuitit järjestelmässämme

klubilaisen edut

Huoltoetu

Uuden pyörän ostajalle ensihuolto puoleen hintaan Pyörävarikko -myymälöissä

Klubilaisen edut

Edullisin hinta

Klubilaisillemme tarjoamme edullisimman hinnan. Tämä tarkoittaa sitä että jos löydät 100% identtisen tuotteen halvemmalla jostain toisesta suomalaisesta verkkokaupasta tai myymälästä, me tulemme vastaan hinnassa. Hintatakuu koskee kaikkia tuotteita myös pyöriä ja alennettuja tuotteita. Edullisimmalla hinnalla myytäessä kaikki muut alennukset kumotaan. Verkkosivuillamme Chatti palvelee sinua myös hintatakuuasioissa.

Usein kysytyt kysymykset

Ostaessasi uuden pyörän Pyörävarikolta saat alennuskoodin ensimmäiseen huoltoon sähköpostitse noin 1 - 2 viikkoa oston jälkeen.

Takuukuitin ostostasi saat ottamalla yhteyttä verkkokaupamme chatin tai sähköpostilla asiakaspalvelu@pyoravarikko.fi kautta.

Mikäli löydät täysin saman tuotteen edullisemmin suomalaisesta verkkokaupasta tai myymälästä, tarjoamme sen klubijäsenille edullisemmin. Edullisemman hinnan tarjouksen saat meiltä esittämällä edullisemman tuotteen joko chatin kautta, sähköpostitse tai myymälässämme.

Kyllä voit, kunhan liike sijaitsee Suomessa. Edullisemman hinnan tarjouksen saat meiltä esittämällä edullisemman tuotteen joko chatin kautta, sähköpostitse tai myymälässämme.

Kyllä voit, kunhan verkkokauppa on suomalainen. Edullisemman hinnan tarjouksen saat meiltä esittämällä edullisemman tuotteen joko chatin kautta, sähköpostitse tai myymälässämme.

Liity Pyörävarikko klubiin

Saat parhaat edut, tarjoukset ja vinkit ensimmäisten joukossa. Liittyminen on helppoa, lisäät vain sähköpostin alle ja olet mukana! Saat heti -10% liittymisedun käytöösi.