Yleistä takuukäytännöistä

Kaikissa tuotteissamme on vähintään 1 vuoden takuu ellei toisin mainita. Takuuasioissa käytämme valmistajien myöntämiä takuuehtoja. Takuu ei korvaa normaalista kulutuksesta johtuvia vikoja, ruostetta, tapaturmasta aiheutuvaa vahinkoa, vääränlaisesta asennuksesta tai käytöstä johtuvia vikoja. Virheen havaittua viallisen tuotteen käyttö on lopetettava välittömästi, jonka jälkeen otettava yhteys jälleenmyyjään. Alla listattuna tarkemmat takuuehdot merkkikohtaisesti.

 

Specialized

Elinikäinen takuu rungoilla sekä jäykillä etuhaarukoilla ensimmäisellä omistajalla. Mukaan lukien Turbo -sähköpyörät.

1 vuoden takuun alaisia osia ovat maalipinta/tarrat, satula, vanteet, voimansiirto, jarrut, satulaputki, kammet, ohjaustanko, stemmi, korit, telineet ja kaikki jousitukseen liittyvät osat. Turbo -komponentit sekä valaistus.

2 vuoden takuun alaisia ovat turbo -moottori, akku (tai vähintään 75% kapasiteetti 300 lataussyklin jälkeen) ja Turbo -elektroniikka (kaukosäädin, johtojen liitännät, käyttöliittymä).

 

Trek ja Bontrager

Alla olevat takuuehdot koskevat vain MY20 tai uudempia pyöriä ja Bontrager -tuotteita, jotka ostettu 1.8.2019 jälkeen. Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolme vuotta kestävään takuuseen tuotteen jälleenmyyjältä tehdystä alkuperäisestä ostopäivämäärästä lukien. Takuun vahvistamiseen vaaditaan alkuperäinen ostokuitti tai sen kopio.

Elinikäinen takuu rungoilla, jäykillä etuhaarukoilla sekä täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla ensimmäisellä omistajalla. Bontrager hiilikuitukehillä olevat vanteet kuuluvat elinikäisen takuunpiiriin.

2 vuoden takuulla maalipinta, tarrat, vaatteet, osat, lisävarusteet, takajousituksen tukikomponentit (laakerit, keinulinkut ja kiinnitysosat) ja alumiinikehillä varustetut Bontrager -kiekot.

Trek ja Bontrager 2012-2019:

Alla olevat takuuehdot koskevat vain MY19 tai vanhempia malleja ja Bontrager -tuotteita, jotka ostettu ennen 1.8.2019.

Elinikäinen takuu rungoilla ensimmäisellä omistajalla (katso poikkeukset jäljempänä).

5 vuoden takuu Kaikkien täysjousitettujen polkupyörien takahaarukoilla (lukuun ottamatta Session-, Scratch- ja Slash-mallien takahaarukoita)

3 vuoden takuu Session-, Scratch-, Slash- ja Ticket-mallien alumiinirungoilla ja takahaarukoilla.

2 vuoden takuun alla: jarrut, korit, tietokoneet, lokasuojat, ohjaustangot, lukot, pumput, tavaratelineet, korjaustelineet, jäykät haarukat, satulat, satulatolpat, ohjainkannattimet, työkalut, pullotelineet ja kiekot. Session- ja Slash-mallien hiilikuiturungot ja takahaarukat kuuluvat 2 vuoden takuun alle. Samoin kaikki takajousituksen tuennan komponentit, mukaan lukien laakerit, keinulinkut ja kiinnitysosat. Sähköavusteisten pyörien moottori, ohjain ja akku (2 vuotta tai 600 latauskertaa; takuuehto lasketaan ensimmäisenä toteutuneen mukaan). Kaikki alkuperäiset Bontragerin etuhaarukat, osat ja komponentit (lukuun ottamatta kulutusosia, kuten renkaita ja sisärenkaita).

1 vuoden takuunalaisia ovat vaatteet, laukut, ohjaustankoteippi, käsineet, kädensijat, kypärät, valot (lukuun ottamatta polttimoita ja akkuja), vanteet, kengät, renkaat ja sisäkumit sekä maalipinnat ja tarrat.

 

Kona

Elinikäinen runkotakuu rekisteröidessäsi pyörän 3kk sisällä ostosta sivustolla (konaworld.com/warranty.cfm). Muutoin rungolla 3 vuoden takuu.

 

5 vuoden takuu kaikilla Kona hiilikuiturungoilla.

 

2 vuoden rajoitettu takuu kaikilla kokonaisilla polkupyörillä.