Pyörävarikko - asiakkaiden kokemuksia

Based on 804 reviews
75%
(600)
18%
(144)
3%
(23)
2%
(16)
3%
(21)
Ei jatkoon

Hyvä ja halpa on kaksi eri asiaa, tämä ei ollut se ensiksimainittu. Letkupuristin ei jaksanut sulkea letkua alipaineen imemistä varten ja ruuttakin lohkesi ensimmäisellä käytöllä. Yksi tähti koska sain jarrut kuitenkin ilmattua.

Pyörä on ajossa vasta kun kevät tulee... Ota keväämällä uudestaa yhteyttä

Hyvä pyörä

Hyvä aloittelialle

Vaivaton ajettava talvikelissäkin. Toimii kovassakin pakkasessa -25.
Akku todella tiukka…..ei tahdo saada irti, ei tosiaan tipahda syliin. Tämä ainut miinus.

Missä pyörä luuraa?

Olen tehnyt tilauksen pyörästä 2.2.2024.Pyörään oli tullut joku vahinko teidän varastolla,sain asian selville kun kyselin miten kauan vielä menee että saan pyörän.Tälläkään hetkellä minulla ei mitään tietoa koska saan pyörän.Jään odottamaan jotain pikku hyvitystä.viivytyksestä ja informaation puutteesta.
T.Janne

Erinomaista työtä

Taso ll huolto teki paljon ajetusta hybridipyörästä kuin uuden! Pieni miinus todellisesta loppuhinnasta joka olikin paljon suurempi kuin olin ilmoittanut mitä huolto saisi maksaa ( tätä kysyttiin varausvaiheessa). Olen kuitenkin todella tyytyväinen nopeaan palveluun ja siihen että pyörä toimii taas! Aion käyttää huoltopalveluja myös jatkossa, ja nyt vielä säännöllisemmin.

Kalliiksi tuli mutta ei ole huollon vika! Ehkä toivoisin, että oletuksena tulisi erittely kaikista kuluista.

Lukkokaapeli AXA Lukkoon

Erinomainen lisälukitus AXA runkolukkoon.
TEN POINTS

Pätevä

Toimiva lamppu työmatkapyöräilyyn! Akkukin kestänyt hyvin ja kovemmillakin pakkasilla kestää ajaa tämän kanssa. Valokeila mukavan laaja, mutta ei tosiaan kanna erityisen pitkälle, että en maastoon tätä ottaisi päälampuksi.

Very good, very nice

Toimii ja on kyllä hyvät hinta-laatusuhteeltaan. Ei oo parin viikon ajelun jälkee ainakaa ilmennyt mittään. Väriki tosi vibrantti!

Specialized Turbo Vado 4.0 Step-Through

mahtava juttu Avid jarrulevy

Varaosa jota oli tosi vaikea löytää mistään. Hienoa että Pyörävarikolta löytyi:-)

S
Trek Dual Sport 3 Gen 5
Simo S.
Sitä mitä tulin hakemaan

Kaikki toimii ja pyörä tuntuu hyvältä ajaa. Hinta mielestäni silti kovahko.

Arvostelu

Viesti huollon valmistumisesta tuli 3 päivää pyörän noudon jälkeen. Pyörä on aiemmin pesty ja puhdas, kun palautuu huollosta.

Abus Bordo 6000C/90 Combo Taittolukko

Trek Domane SL 5 Gen 4

Shimano FH-RM66 Vapaarattaan Runko

Vaikuttaa laadukkaalta

Kypärä vaikuttaa laadukkaalta ja on todettu turvalliseksi:
https://www.helmet.beam.vt.edu/bicycle-helmet-ratings.html

Miinusta siitä ettei korvien alla olevat muoviosat ole lainkaan säädettävissä. Mukana ei tule vaihtopehmusteita ja niiden saatavuus näyttää huonolta.

Specialized Crux huolto

Talvella tehty huolto kevättä varten. Ei ole ajettu vielä metriäkään, mutta aiempiin lukuisiin kokemuksiin Vantaan Pyörävarikon töistä, niin täysi luotto 100 että kunnossa on. Nyt on hyvä hetki huollattaa, kun saa melkein samalle viikolle työnalle. Kevättä odotellessa...

Akun suoja irtoilee pienestäkin täräyksestä Onko vinkkejä miten sen saa pysymään? Myös lokarit vaikeuttavat akun irtiottoa

VP Nelikantti Keskiölaakeri

L
Trek Dual Sport 3 Equipped
Lappeenrantalainen
Toimiva työmatkapyörä

Hankin tämän työsuhdepyöräksi sillä ajatuksella, että pyörän pitäisi palvella talvellakin hyvin. Aiempi kapearenkainen ja teräsrunkoinen ei ollut ihan parasta siihen käyttöön. Trekin Dual Sportin leveät ja paksut renkaat tasoittavat sopivasti menoa kehnosti hoidetuilla pyöräteillä. Yhdessä hiilikuituhaarukan kanssa varsin miellyttävä ja pehmoinen ajella. Shimanon 1x10 CUES-vaihteisto toiminut ainakin toistaiseksi melko moitteettomasti. Ylöspäin vaihtaessa odotuttaa välillä. Jarrut erinomaiset. Muu varustelu tekee tehtävänsä: valot riittävät lähinnä lain näkökulmasta (ilman katuvaloja saattaisi tarvita lisävaloa), lokasuojat toimivat koettujen loskakelien perusteella, tarakkaa en vielä ole hyödyntänyt -- pitäisi sivulaukku hankkia siihen.

Hankisella pyörätiellä ajellessa käynyt yksi pieni mullahdus, jossa etulokasuojan toinen tukivarsi vääntyi -- heikkolaatuinen osa selkeästi.

Kokonaisuudessaan sanoisin, että toimiva, kevyt ja hyvin rullaava pyörä. Tyylikäskin jopa, erityisesti kaapelien sisäisten vientien vuoksi. Huoltotoimenpiteet lienevät vastaavasti vaikeampi. Joltain muulta merkiltä voisi saada vastaavat ominaisuudet halvemmallakin.
4/5.

Trek Marlin 5 Gen 3

Specialized Turbo Tero 3.0

Leveät renkaat, mutta riittävän ohuet jotta ajaminen tuntuu ketterältä jos vertaa fatbikeen. Jaksaa kulkea lumisillakin teillä.

Hyvä huolto

Hyvin huollettu!