Pyörävarikko - asiakkaiden kokemuksia

Based on 343 reviews
78%
(268)
15%
(53)
3%
(9)
2%
(6)
2%
(7)
Maastovarma valinta

Erittäin hyvä pyörä maastoon. Tällä pääsee myös hangella hyvin.

Orbea Wild FS H20 (2022)

Erittäin hyvä kokonaisuus,suosittelen👍

Trek marlin 5

Huippu pyörä naiselle.

Specialized Sirrus X 2.0

Trek Marlin 4 Gen 2 (2023)

Trek Rail 7

Normaali tasoiselle ajajalle loistava pyörä joka kestää kunnon rymistelyä jo valmiina. Osia päivittämällä siitä ei lopu ominaisuudet kesken. Erittäin tyytyväinen hankintaani.

Ajamisen riemua.

Ensimmäinen sähköpyöräni, jota mietin pitkään ja luin paljon arvosteluja. Valintani osui onneksi Specialized pyörään. Hinta-laatusuhde hyvä. Pyörällä ajaa mielellään myös ilman avustuksia, toki avustuksilla pääsee lujempaa :) Vaihteisto pitää hieman ääntä vaihdettaessa, mutta Turbo Vado 3.0 on Specialized pyörien edullisemmasta päästä, joten jotain miinustakin on oltava.

Polkupyörä ihan ok. Pyörän lähetyksessä oli ongelmia. Viesti tuli,että pyörä tulee sovittuna päivänä,mutta menikin muutama päivä sovitusta ja siittä ei mitään ilmoitettu. Sitten kun pyörä tuli. Matkahuollon kuljettaja moitti vajavaisesta paketoinista. Joutui käsittelemään pyörää varoen. Ja me pyörän omistajatkin ihmeteltiin pyörän paketointia.

Mainio pyörä!

Hyvä pyörä koululaiselle. Saapui vaikeimmat osat valmiiksi koottuna ja kaikki tarvittavat työkalut mukana. Vaikuttaa laadukkaalta.

Specialized Turbo Levo Alloy (2022)

erittäin pitkä toimitus!!!

Tuote ja palvelu

Erinomaista palvelua, pyörä toimitettiin sovitusti ja hienossa ajokunnossa!

Renkad ei olnud soora

Continental Ride Tour 27

Paras ulkokumi tähän mennessä.

Wahoo 20

Melkein 6v poika ollut tyytyväinen pyörään. Ajajalla pituutta 120cm ja ajoasento sopiva. Ohjaustangon leveys vaati aluksi totuttelua. Kevyt pyörä.

Trek Fuel EX 7 Gen 5 (2023)

Trek Fuel Ex 8 Gen 5 (XL)

Kestää kovaakin ajoa. Laadukkaat osat ja hyvä geometria itselle (190 cm ja painoa +100kg). Trekillä ja Foxilla hyvät ohjeet jousituksen säätöihin. Olen kaikin puolin tyytyväinen.

Loistava tuote aktiiviselle lapselle

On hyvä runkomalli ja kevyt lapsen aktiiviseen käyttöön 8v-->. Ajaa mielellään ja kokeilee nykyään rohkeammin erilaisia ajoalustoja poluista, hiekkatiehen sekä asfalttiin. Vahva suositus tälle pyörälle. Meiltä löytyy aktiivinen ja tyytyväinen pyöräilijä.

Endura GV500 Reiver Bibshort Miehille

Lukkokiinnityksen kehno runkoyhteensopivuus

Lukon kiinnitys mukaan ottamista varten tapahtuu kovamuovisella rungon ympäri kiinnitettävällä muovihärpättimellä, joka sopii ainoastaan pyöreään oikeankokoiseen runkoputkeen. Ts, useimpiin alumiinisiin pyöriin ei onnistu kovin hyvin. Toisekseen lukossa kiinni oleva muovinen kiinnitysklipsi on myös niin heikkolaatuinen, ettei sitä saa kiinnitettyä niin lujaksi, että lukko pysyisi asennossaan ja menisi vielä paikoilleen runkosysteemiin. Jos lukkoa on tarkoitus kulettaa mukana, ostakaa suosiolla Kryptoniten Evolution- lukko, se on hyvä!

Trek Marlin 8 Gen 3 (2023)

Hyvä palvelu - moka asennuksessa...

Mukava ja tehokas asiakaspalvelu. - Ehkä sähköpyörän ensiostajalle olisi voinut kuitenkin tarjota laajempaa perspektiiviä itse pyörän ominaisuuksista, huollosta ja lisälaitteista, muun muassa niiden hinnoista. Kännykkätelineen hankinnassa huomasin, että pyörän mittari ohjaustangossa tuottaa haastetta... Varashälyttimen hiffasin niin, että tönäisin pyörää vahingossa … Tehonsäädön kiinnitys oli jäänyt löysäksi, tahtoo pyöriä, ja omalla avaimella en ole saanut kiristettyä. Hieman harmittaa, että pyörän lukkoteline oli toisen ruuvin osalta ruuvattu jengoilta. Oli aika työ saada se irti ja samalla tietty jengat menivät … Pyöriin, 2 kappaletta, olemme tyytyväisiä. Esim. tehon asetuksia saa säädetyksi laajasti kännykästä mieleisekseen. Ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset. Tosin pari kertaa lataamisessa on ollut pientä säätämistä, kun se ei ole alkanut, vaan laturi on näyttänyt heti aluksi vihreää latauksen loppumisen merkiksi. Ylimääräinen virran katkaisu näyttää korjaavan ongelman.

Asiantuntevaa palvelua

Myyjän suosittelema Kona Libre oli oikea valinta, vahvaa asiantuntemusta ja hyvä kauppa varsinkin aktiivipyöräilijöille.

Fx 3 2023 erinomainen pyörä

Loistava pyörä hintaluokassaan, topakat jarrut, hyvä voimalinja, pikalukitut kiekot ja ketjut, ei oikeastaa mitään valittamista. Selvästi pinnoitetulle tielle tarkoitettu, lähinnä rengastuksesta johtuen. Bontragerin (trek) lokasuojat & tarakat käy suoraan kiinni. Iso suositus.