Uusi Pyörävarikko on täällä!

Uusi Pyörävarikko on täällä!

Luet nyt Uusi Pyörävarikko on täällä! 1 minuutti

Vihdoin pitkäaikainen projektimme on valmis julkaisulle. Iikan Pyörävarikon myymälät Kuopiossa, Jyväskylässä, Joensuussa, Vantaalla ja Imatralla vaihtuvat Pyörävarikko -myymälöiksi. Uudistus ei ole ainoastaan visuaalinen vaan tuomme palvelumme laadun sekä verkkokauppamme tälle vuosikymmenelle. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman antoisan ja vaivattoman asioinnin, oli sitten kyse uuden polkupyörän hankinnasta, huollosta tai varusteiden valinnasta.


Uusina palveluina tulemme kevään aikana tarjoamaan asiakkaillemme vaivattoman pyörähuollon varauksen verkkosivujemme kautta. Haluamme kehittää palveluitamme jatkossa ja täten otamme innolla vastaan vinkkejä, mitä voisimme parantaa tai lisätä valikoimiimme.


Jatkossa pääset myös seuraamaan toimintaamme sosiaalisen median kanavissa viikoittain. Jotta pystymme paremmin tarjoamaan sisältöä pyöräliikkeen arjesta keskitämme kanavat Facebookissa sivulle Pyörävarikko ja Instagramissa @pyoravarikko.fi. Tule ihmeessä seuraamaan toimintaa ja saamaan ajankohtaiset tiedot uutuuksista heti!